Professionals destacats

 • Electricitat - Aigua - Gas - Climatització - Domòtica

  Gestió intel·ligent d'habitatges o edificis des del seu iPhone o iPad. Màxim rendiment i un acurat estalvi energètic en les seves instal·lacions elèctriques, de lampisteria, climatització, aire condicionat i energia solar
  Dostrenta - Instal·lacions i domòtica

  Instal·lacions elèctriques, climatització, energies renovables, lampisteria, tractaments d'aigua, instal·lacions i reformes en general. Situada a Sta. Perpètua. Servei a tota Barcelona i província.
  CRJ Instal.lació

  OBTINGUI-HO AMB NOSALTRES, INFORMI'S
  CERTIFICAT ENERGÈTIC PER A VIVENDES

 • Obres - Reformes - Pintors - Façanes - Fusteria alumini

  Obres i construccions, lampisteria, interiorisme, electricitat, gas. Tot els serveis per a les seves reformes i construccions. 20 anys d'experiència. Estem a Mollet del Vallès. Pressupostos a mida.
  Flush Valles, S.L.

 • Mobles - Decoració - Parquet - Complements de la llar

  Estudi d'interiorisme i decoració. Disseny i venda de mobiliari. Reformes integrals. Pressupostos sense compromís. Ens trobarà en Santa Perpètua.
  La Llar d´Alicia Estudi

  Parquet flotant, paviments laminats, tarimes massisses i d'exterior, pèrgoles, panells d'interior i exterior i façanes ventilades.
  MV Suelos y revestimentos de madera

 • Mudances - Transports - Lloguer de trasters - Lloguer furgonetes

  Lloguer de trasters en Santa Perpètua - Solució als teus problemes d'espai. Servei a particulars i a empreses. Gratis 4 hores de furgoneta per realitzar el teu primer trasllat.
  Condel Trasteros

  Som una empresa de transport per carretera amb diversos anys d'experiència en aquest sector. Donem cobertura a tot el territori nacional amb unes tarifes molt competitives. Delegació en el CIM Vallès - Santa Perpètua de Mogoda
  Hispan Exprés

 • Immobiliàries

  Agència Immobiliària a Sta. Perpètua. Venda i lloguer de pisos, cases, naus industrials, locals comercials, pàrquings i terrenys.
  VIS - Vivenda i serveis

  Gestión de inmuebles y proyectos. Más de 13 años de experiencia. Alquiler y venta de pisos, casas, locales, naves y parkings.
  Rentia - Grupo Trowell Barcelona

  Àmplia cartera d'immobles. Lloguer i compra. Obra nova i segona mà. Pisos, cases, locals, pàrquings, naus industrials i terrenys. Tracte personalitzat. Tramitem la seva hipoteca.
  Llar 56

  Àmplia cartera d'habitatges i locals a Mollet del Vallés, *Sta. Perpètua, La Llagosta, Parets del Vallés, Granollers, Polinyà... Obra nova, venda, lloguer de pisos i cases. Immobles i locals de procedència bancària a preus molt interessants.
  Vallesllarnova, S.L. - Inmobiliària a Mollet del Vallès

  Agència immobiliària situada en el centre de La Llagosta. Disposem de tot tipus d'habitatges, locals comercials, pàrquings i naus industrials.
  Finques Linç - La Llagosta

  Confia en l'experiència d'una agència immobiliària líder a la zona. Oficines en Sta. Perpètua i Mollet del Vallés. Atenció personalitzada i compromís de servei.
  Entorno Inmobiliarias

  La seva immobiliària de confiança. Propietats en venda o lloguer a Sta. Perpètua, Mollet, La Llagosta, Sabadell i resta del Vallès.
  Gevin Valles - Sta. Perpètua

 • Jardí - Piscines - Control de plagues - Maquinària

  Centre de jardineria, a la nostra tenda trobarà tractaments antiplagues, abonaments, tests, eines per al seu jardí, reg automàtic, terres, roques i molt més. Estem a Barberá del Vallés, en la carretera de Sabadell a Sta. Perpètua.
  Viveros Ventura, S.L.

 • Gestories - Assegurances de la llar - Gestor comunitats - Finançament

  Gestió de comunitats de veïns. Gestió de patrimoni i lloguers.
  MGL Gestio - Administració de finques

  Préstecs, crèdits, prestem ràpids, Rai, Asnef, préstecs personals, refinançament de deutes, hipoteques a mida.
  Financa

  Administració i gestió de comunitats. Ens encarreguem de totes les tasques de la seva comunitat. Zona Vallés Occidental: Santa Perpètua, Barberà, Mollet del Vallés, La Llagosta, Sabadell, Polinyà, Montcada i Reixac...
  PH Servicios

  Cobertura sanitària privada. Assegurances de salut a la seva mida. Assegurances mèdiques i dental. Promoció i prevenció de la salut.
  Adeslas SegurCaixa - Seguros de Salut

 • Alarmes - Empreses de seguretat - Caixes fortes

  Vigilants de seguretat amb i sense armes. Patrulles amb cotxe. Control d'accessos. Sistemes de seguretat i alarmes. Estem a Mollet del Vallès.
  Vigilància i Seguretat 94

 • Ascensors - Elevadors - Salva escales

  Instal·lació, reparació i manteniment d'ascensors, salvaescales i muntacàrregues. Situats a Sentmenat, donem servei a tota Catalunya i Illes Balears
  Asvall Ascensors

 • Electrodomèstics - TDT - TV satèl·lit - Informàtica

  Reparació i manteniment d'equips informàtics. Desenvolupament de pàgines web, instal·lació de xarxes, servidors i aplicacions. Servei local en Santa *Perpétua i rodalies. Pressupostos sense compromís.
  Serveis Informàtics a Santa Perpètua de Mogoda

  Tendes a Mollet del Vallés i Montcada i Reixac. Si ho prefereixes pots realitzar les teves compres a través de la nostra tenda on-line. Lliuraments a domicili en 48 hores.
  Electrodoméstics Carretero